Laske tilantarve

Usein kysytyt kysymykset

Ei hätää. Mikäli meillä on tarjota tarpeisiisi sopivampi varasto, on varauksen muutos mahdollista. Muutos tapahtuu ottamalla yhteyttä meihin. toimisto@pose.fi

Verkkosivujemme kautta teet varauksen nopeasti, helposti ja turvallisesti. Valitse vapaana olevista varastoista sinulle sopiva ja täytä yhteystietosi kaavakkeeseen. Tämän jälkeen pääset vahvistamaan varauksen. Vahvistuksen jälkeen saat sähköpostitse lisätietoa varastosi tarkemmasta sijainnista sekä sisäänpääsystä varastolle (avaimet tai kulkuoikeus).

Jos varasit väärän varaston, ole yhteydessä meihin virheen oikaisemiseksi. toimisto@pose.fi

Tiloissa on kulunvalvonta sekä tallentava kameravalvonta. Kanavuoren tiloissa on lisäksi hälytyskeskusvartiointi sekä automaattinen palonilmaisujärjestelmä.

Kanavuoressa yläkerrassa sijaitsevien varastojen ovien eteen on mahdollista ajaa autolla. Alakerran varastoille johtaa n. 15 metriä pitkä autolla ajettava ramppi. 

Varastossa voit säilyttää lähes mitä tahansa kodin irtaimistosta rengassarjoihin. Moottoripyörät ja ruohonleikkurit ovat myös sallittuja, kunhan niiden tankit on tyhjennetty. Räjähteiden tai ammusten säilyttäminen varatoissa ei ole sallittua.
Mikäli vuokranantaja kokee varastosi sisällön olevan mahdollisesti haitaksi ihmisille tai ympäristölle, on hänellä oikeus vaatia sinua poistamaan tämä kyseinen artikkeli varastostasi välittömästi.

Mikäli haluat irtisanoa vuokraamasi varaston, jätä irtisanomisesta meille kirjallinen ilmoitus osoitteeseen toimisto@pose.fi.

Varastosi irtisanomisaika riippuu siitä, millaisen vuokrasopimuksen olet tehnyt kanssamme. Määräaikainen vuokrasopimus päättyy sopimuksen mukaisesti ilman erillistä irtisanomista.

Mikäli olet sopinut toistaiseksi voimassa olevan vuokrasopimuksen, tulee sinun ilmoittaa meille irtisanomisesta viimeistään kuukautta ennen lähtöäsi.

Vuokralaisella on velvollisuus siivota ja tyhjentää varasto ennen vuokrasopimuksen päättymistä sekä poistaa ovesta mahdollinen itse asentamansa lisälukko.
Mikäli vuokralainen on jättänyt varastoon tavaraa tai jättänyt sen siivoamatta, on vuokranantajalla oikeus toimittaa vuokralaiselle lasku varaston tyhjennyksestä/siivouksesta.