Usein kysytyt kysymykset

Ei hätää. Mikäli meillä on vapaana tarpeisiisi paremmin sopiva tila, on varaston vaihtaminen mahdollista. Muutos tapahtuu ottamalla yhteyttä meihin sähköpostilla toimisto@pose.fi / puhelimitse Petteriin 050 919 6445 (Kanavuoren varastot) tai Eemiin 040 589 8061 (Keljon varastot).

Verkkosivujemme kautta teet varauksen nopeasti, helposti ja turvallisesti. Valitse vapaana olevista varastoista sinulle sopiva ja täytä yhteystietosi kaavakkeeseen. Tämän jälkeen pääset vahvistamaan varauksen. Vahvistuksen jälkeen saat sähköpostitse lisätietoa varastosi tarkemmasta sijainnista sekä sisäänpääsystä varastolle (avaimet tai kulkuoikeus).

Jos varasit väärän varaston, ole yhteydessä meihin virheen oikaisemiseksi. toimisto@pose.fi

Tiloissa on kulunvalvonta sekä tallentava kameravalvonta. Kanavuoren tiloissa on lisäksi hälytyskeskusvartiointi sekä automaattinen palonilmaisujärjestelmä.

Kanavuoressa yläkerrassa sijaitsevien varastojen ovien eteen on mahdollista ajaa autolla. Alakerran varastoille johtaa n. 15 metriä pitkä autolla ajettava ramppi. Keljossa auton voi väliaikaisesti ajaa oven eteen, kunhan huomioi, että myös muut ovea käyttävät pääsevät liikkumaan sisään ja ulos. Keljon kaikki varastot sijaitsevat rakennuksen toisessa kerroksessa, jonne johtaa portaat.

Varastossa voit säilyttää lähes mitä tahansa kodin irtaimistosta rengassarjoihin. Moottoripyörät ja ruohonleikkurit ovat myös sallittuja, kunhan niiden tankit on tyhjennetty. Räjähteiden tai ammusten säilyttäminen varatoissa ei ole sallittua.
Mikäli vuokranantaja kokee varastosi sisällön olevan mahdollisesti haitaksi ihmisille tai ympäristölle, on hänellä oikeus vaatia sinua poistamaan tämä kyseinen artikkeli varastostasi välittömästi.

Mikäli haluat irtisanoa vuokraamasi varaston, Voit myös ilmoittaa irtisanomisesta meille sähköpostitse toimisto@pose.fi

Varastojen sopimukset ovat toistaiseksi voimassa olevia ja niiden irtisanomisaika on yksi (1) kuukausi. Sinun tulee siis ilmoittaa meille irtisanomisesta viimeistään kuukautta ennen lähtöäsi.

Vuokralaisella on velvollisuus siivota ja tyhjentää varasto ennen vuokrasopimuksen päättymistä sekä poistaa ovesta mahdollinen itse asentamansa lisälukko.
Mikäli vuokralainen on jättänyt varastoon tavaraa tai jättänyt sen siivoamatta, on vuokranantajalla oikeus toimittaa vuokralaiselle lasku varaston tyhjennyksestä/siivouksesta.